Dagplejemor med 4 børn

Sæt pris på din dagplejemor med en gave

Hvad motiverer dig til at udføre et godt stykke arbejde? Et bud kunne være, når du bliver set, anerkendt og rost. Det bliver du måske ofte af dine kollegaer eller din chef.

Men hvem roser og anerkender dem, som arbejder selvstændigt? En i denne situation, der måske har et af de vigtigste jobs overhovedet, er din dagplejemor.

Hun passer på dit guld, når du er på arbejde, så hvorfor ikke vise, at du synes, hun er guld værd? Vi synes du bør, og vi synes du skal gøre det med en gave til dagplejemor. Find ideer herunder eller i denne gaveguide.

Du har et professionelt forhold til din dagplejemor

Så du har besluttet dig for at give en gave til dagplejemor. Men så kommer det næste dilemma. Hvad skal du give hende? For der er rigtig mange muligheder. Disse kan dog indsnævres, hvis du fokuserer på, hvor godt du kender dit barns dagplejemor.

Kender du dit barns dagplejemor mindre godt, skal du måske gå mere sikkert til værks. Vi befinder os dermed i en gavekategori, hvor de fleste kan få glæde af gaverne.

For grundet dit begrænsede kendskab til din dagplejemor er det ikke sikkert, at du ved, hvad hun lige præcis ville blive glad for. Så hellere køre den sikre stil. Men mulighederne er dog alligevel mange.

En gave til dagplejemor kunne for eksempel være en gavekurv eller måske et gavekort. Det er ikke vigtigt, hvad det er, da det handler om, at vise din dagplejemor din anerkendelse af hendes indsats på arbejdet. Skriv derfor gerne et sødt kort til gaven, så hun ved, at hun udfører et godt stykke arbejde.

Du har et nært forhold til dagplejemor

Har du derimod et nært forhold til din dagplejemor, kan du også finde en mere personlig gave til hende. Det kan være, at I måske bor i en lille by, og på den måde er alle meget tættere.

Det kan også være, at du faktisk er venner med dagplejemoren og kender hende rigtig godt. Dette giver dig en fantastisk forudsætning for, at finde den perfekte gave.

Du ved præcis, hvad vedkommendes smag er, og du behøver ikke give en gave, som kunne have passet til hvem som helst. Det kunne måske være noget specifikt tøj, hendes yndlingsvin eller noget specifikt til hendes hjem.

Uanset hvad, så er det vigtigste, at du husker at anerkende hende for at passe på dit barn.