Kvinde i badekåbe

3 alternative gaver, du kan forære dit barns dagplejemor

En dagplejemor er ikke bare en dagplejemor – det er en af hverdagens helte, og derfor er det på sin plads at vise sin taknemmelighed for det arbejde, hun udfører, når det kommer til at tage sig af dit barn.

Vil du ikke bare forære hende en af de traditionelle gaver? Så følger her tre alternative bud på gaver, som du kan forære dit barns dagplejemor.

#1: En morgenkåbe

De fleste mennesker kan lide at blive forkælet, men ikke alle kan lide de samme gaver. Derfor er det heller ikke altid forkælelsesgaver, som er de mest spændende. Typisk består en forkælelsesgave af en kurv, som indeholder en række delikatesser – og det kan da også være skønt, men ikke desto mindre holder den ikke for evigt.

Hvis du vil forære en gave, som holder lidt længere tid end den klassiske forkælelsesgave, kan du i stedet investere i en smuk morgenkåbe, som du kan forære til dit barns dagplejemor. Det kan eksempelvis være en karmameju morgenkåbe, som egner sig perfekt til blandt andet vinterbadning.

#2: Et gavekort til en restaurant

Hvem elsker ikke at tage ud at spise? Det gør de fleste mennesker fra tid til anden, og der er derfor god grund til at investere i et gavekort til en god restaurant, hvis du vil forære dit barns dagplejemor en gave, som ikke bare hører til blandt dem, man kan gætte sig til. Det vil være en god mulighed for at takke hende for det, hun har gjort for dit barn.

Du kan med fordel forhøre dig hos hende, hvilken type mad hun kan lide, når hun går ud for at spise, hvis du vil være sikker på, at gavekortet falder i god jord. Der er dog også mange andre muligheder, og du kan eksempelvis også finde et gavekort til en mere utraditionel restaurant, hvis du vil overraske hende.

#3: Flotte malerier

Der er mange muligheder for at finde gaver, som ikke bare er kedelige gaver, man næsten kan regne ud på forhånd. Det kan eksempelvis være et smukt maleri fra en lokal kunstner, som du ved, at hun kan lide. Du kan også få malet et unikt maleri, som forestiller dagplejemoderen sammen med dit barn, hvis det skal være lidt mere personligt.

Det er dog ikke altid en god idé, medmindre du ved, at hun er typen, som gerne vil have det hængende – eller hvis du ved, at hun og dit barn har haft et helt særligt bånd, så hun derfor vil sætte pris på et personligt maleri. Mulighederne er mange, men du bør være varsom, hvis du vælger et maleri, da hun helst skal have lyst til at have det hængende.