Designerlamper

Gå sammen om at give dagplejemor en lækker gave

Er dit barn i en dagpleje, som du bare er super glad for, har du sikkert lyst til at forære dagplejemoren et eller andet som tak for den gode behandling dit barn modtager.

Er der flere forældre i din dagpleje, som har det på denne måde, kan I for eksempel gå sammen om at forære dagplejemor en lidt dyrere gave, som hun til gengæld vil blive ovenud begejstret for.

Et stykke lækkert design går rent ind

Er man dagplejemor, er man vant til at man ikke kan have så fine ting i sin dagpleje. Der er jo altid en chance for, at et barn kommer til at skubbe en figur eller lampe på gulvet. Til gengæld kan man pynte op med fine designklassikere i de private gemakker.

Kan din dagplejemor godt trænge til en rigtig lækker gave, kan du overveje, om det kunne være en idé at forære hende en rigtig lækker designerlampe. Det kunne for eksempel være en populære bordlampe fra Le Klint.

Den vil hun sikker blive enormt begejstret og beæret over sådan at modtage i gave. Den vil virkelig få hende til at føle sig værdsat, og det vil motivere hende til at fortsætte det gode arbejde, som hun gør.

Vælg et design, hun kan lide

Har I besluttet jer for at forære hende et lækkert stykke design, vil I helt sikkert ikke fortryde dette gode gavevalg, som dagplejemor vil blive ellevild for.

Hun har sikkert sin helt egen personlige stil, som man selvfølgelig gerne vil ramme så godt som muligt når man sådan skal finde en design gave til hende.

Har hun dagplejen i sit hjem, bliver det ikke en udfordring at lure hendes personlige stil af. Selvom hun selv sagt ikke har de dyreste møbler, lamper og kunstartikler der, hvor børnene er, fortæller det alligevel en hel del om hendes personlige stil.

Lur derfor af, hvilke designklassikere hun er hel vild med, og brug det, når I skal vælge den endelige gave til hende.

Hvis hun for eksempel er vild med Le Klint, ville det da være en god idé at købe en lampe fra Le Klint mere. Se det store udvalg her.

Husk det fine kort

En god gave vil dagplejemor blive glad for, men man må endelig ikke glemme prikken over i’et: Det fine kort. Husk derfor at skrive et sødt og hyggeligt kort til dagplejemor, hvor I nævner hvorfor I netop synes at i ville give hende en sådan fin gave.

Kortet kan hun tage frem igen og igen, og hun kan bruge det til at bevare glæden ved sit arbejde, fordi hun i det kan læse, hvorfor I er så glad for at have jeres børn i hendes dagpleje.

Find flere gode gaveideer til din dagplejemor her.

Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!