Dagplejemor der leger med børn

2 ideer til en dagplejemor som hendes børn kan få glæde af

En dagplejemor kan have meget at se til, når hun skal tage sig af mange børn. Det kan være, at der er hele fem børn, hun skal tage sig af dagligt. Derfor er det ikke sikkert, at hun får købt alle de ting, der skal bruges.

Af den grund kan det være en god idé at købe nogle ting til hende, som hun får gavn af. En ting som legetøj er for eksempel noget, der kan være meget dyrt. Har en dagplejemor for eksempel jubilæum, er det oplagt at give hende noget legetøj til børnene. Det kan også være, at hun har fødselsdag, hvor du kan give hende en god gave.

1 – En dagplejemor fortjener lidt forkælelse

En ting, som en dagplejemor uden tvivl vil elske, er for eksempel noget forkælelse. Det er ikke sikkert, at hun generelt bruger så mange penge og så meget tid på dette. Her kan du hjælpe hende lidt på vej. Du kan give hende et gavekort til en form for forkælelse. Det er oplagt at give noget, som ikke behøver at tage så lang tid, men som hun dog vil nyde rigtig meget. Et spaophold er for eksempel for meget, da det kræver lang tid.

En ting som en god massage er oplagt. Det er nemlig noget, som gør, at hun får spændt lidt af, og det vil hun elske. Når hun hver dag bærer rundt på børn i alle aldre kan det gøre, at hun får ondt i kroppen. Derfor kan du sørge for at gøre noget godt for hende i form af massage.

Er du selv god til at massere er det også en oplagt gave til dagplejemor. Så bliver den billigere for dig, men slet ikke dårligere for hende.

2 – En hyggedag uden børn

Der er ingen tvivl om, at en dagplejemor elsker børn. Der er naturligvis en grund til, at hun har valgt at blive dagplejemor. Det er dog ikke ensbetydende med, at hun ikke kan blive træt af børn. At give en gave til en dagplejemor bør derfor handle om alt andet end børn.

Noget af det, man kan give hende, er en rigtig hyggedag. Denne dag behøver ikke nødvendigvis indebære så meget. Den kan blot indebære, at man slentrer ned ad et hovedstrøg sammen. Her kan man kigge på butikker og generelt give sig selv god tid. Man kan også vælge at give en frokost et hyggeligt sted.

Er dagplejemor vild med flødeboller kan man give et kursus, hvor man lærer at lave flødeboller. Det er slet ikke så svært, som man tror, og det tager ikke så lang tid. Eventuelt kan man starte med at gøre dette. Så kan man efterfølgende finde et hyggeligt sted, hvor man kan få noget brunch.Slår man sig rigtig løs kan man overveje at finde et sted, der serverer brunch og bobler. Det kan gøre, at dagen starter endnu sjovere ud. Det vil også gøre, at det bliver endnu sjovere at shoppe efterfølgende.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!