Seje børn i flot tøj

Giv din dagplejemor lækkert tøj til sine egne børn

En gavemulighed til en dagplejemor, kan for eksempel være at forære hende tøj til sine egne børn. Du har med sikkerhed været glad for dit barns dagplejemor, men nu er tiden inde til at sige farvel. Derfor er der behov for at finde en afskedsgave, som kan gøre hende glad.

Hvis hun selv har børn, er en oplagt mulighed at forære hende tøj til børnene. Det er noget, alle forældre tager imod med kyshånd – især hvis det er tøj i ekstra lækre kvaliteter.

Du kan med fordel supplere med en mere personlighed ting, som udelukkende er til dagplejemoren. Læs mere nedenfor og find i idéer til, hvilket tøj du kan købe.

Tøj til piger

Der findes meget forskellige børnetøj for ikke at nævne babytøj i forskellige kvaliteter, mærker og nuancer. Det kan være svært umiddelbart at udpege specifikke items, der passer bedst til de børn, du skal forære tøjet til.

For at gøre det nemmere for dig selv at vælge det rigtige tøj, kan du starte med at lægge et budget. Hvor meget må gaverne koste? Derefter kommer det an på, om dagplejemoren har piger, drenge eller begge køn – og hvor gamle de er.

Hvis hun for eksempel har en pige eller flere piger, kan du starte med at kigge efter pigetøj. Når du køber børnetøj som gaver, kan du for eksempel tage udgangspunkt i, hvad du har set børnene i.

Hvis de er særligt glade for lyserød, er det den essentielle farve at gå efter. Her bør du købe tøj efter årstiden, så du er sikker på, de kan gå i det med det samme. Hvis det er i vinterperioden, kan en lækker strik eller et par uldstrømpebukser være gode idéer til piger.

Du kan gå efter mærker, hvor du ved, at stilen er enkelt, nuancerne fine og kvaliteterne lækre. Du kan for eksempel overveje LUXKIDZ, hvis du er på udkig efter børne- eller babytøj i lækre kvaliteter.

Suppler med en blomst og en hilsen

Når du først har valgt det rigtige tøj til enten drengen eller pigen – måske begge køn, kan du overveje at supplere med en blomst og en hilsen til dagplejemoren. På den måde bliver gaven personlig, og du får sagt ordenligt tak til dagplejemoren.

Det er særligt en god idé, hvis du har været meget glad for hende og måden, hun har taget sig af dit barn på.  Nu er tiden ved at være inde til, at dit barn skal i børnehave, og tiden hos dagplejemoren er et overstået kapitel.

Med tøj til børnene, en blomst og en sød hilsen, har du den perfekte gave til en dagplejemor.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!